Ioana Ramona Bruynseels, șefa Departamentului de Politici Publice a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), cere revocarea legilor educației. Ea le cere tuturor celor interesați să se implice în acest demers.

„Prăbușirea educatiei este prăbușirea națiunii. Este cazul ca toți cei care știm că Legile Deca distrug educația, să ne dăm mâna și să cerem, la unison, revocarea lor!

Partide parlamentare și neparlamentare, sindicate din domeniul educației și cercetării, culte, asociații ale părinților, studenților și elevilor, presa din România, școli de stat și private din România, în calitate de mamă, vă întreb: CE MAI AȘTEPTĂM?!?

Să lăsăm orgoliile și interesele de orice fel deoparte și să ne gândim la copiii noștri și la țara noastră! ÎN CALITATEA NOASTRĂ DE CETĂȚENI ȘI PĂRINȚI, VĂ INVIT SĂ NE DĂM MÂNA!!!

Doamna ministru Deca,

Dacă pe noi nu ne băgați în seamă, poate învățați din ceea ce spun alții !

Următorul mesaj este atârnat la intrarea în Universitatea din Stellenbosch, în Africa de Sud:

‼️”Distrugerea oricărei națiuni (…) Este nevoie doar de reducerea calității educației și de a permite studenților să copieze la examene. Pacienții mor de pe urma unor astfel de medici. Clădirile se prăbușesc de mâna unor astfel de ingineri. Banii se pierd în mâinile unor astfel de economisti. Justitia dispare in mâinile unor astfel de avocati si judecatori. Prăbușirea educatiei este prăbușirea națiunii”!”, a declarat Ioana Ramona Bruynseels.

Proiectele de legi ale Educaţiei au fost aprobate în şedinţa de Guvern şi vor fi transmise pentru dezbatere şi adoptare în Parlament, în procedură de urgenţă, a anunţat recent ministrul Educaţiei, Ligia Deca, anunță Agerpres.

“Am primit toate avizele, am integrat punctele de vedere venite de la experţii tuturor ministerelor care un cuvânt de spus în ceea ce înseamnă procesul educaţional, au fost prezentate în şedinţa de Guvern de astăzi şi suntem în momentul în care forma lor agreată în Guvern merge pentru dezbatere parlamentară. A fost aprobată o procedură de urgenţă, în aşa fel încât în Parlament să putem purta discuţia cu Comisiile reunite de educaţie. Intrăm astfel într-o nouă dinamică şi mă bucur că putem intra într-o dezbatere cu membrii Parlamentului, în aşa fel încât, în cel mai scurt timp posibil, să putem începe, să putem demara reformele atât de necesare pentru sistemul de educaţie”, a precizat Ligia Deca, într-un briefing de presă la Palatul Victoria, la finalul şedinţei Executivului.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion vrea alegeri anticipate – A stabilit și data în care să fie românii chemați la urne
Articolul următorGeorge Simion, detalii șoc despre unirea cu Republica Moldova, acceptată de NATO și UE – Cine NU o dorește de fapt