Țările NATO și UE și-au dat acceptul ca Moldova să se unească cu România, dar cu actualii guvernanți nu există nicio șansă, relatează Realitatea PLUS. Este declarația făcută de președintele AUR, George Simion în cadrul unui interviu. 

Liderul AUR – George Simion este de acord că o unire a României cu Republica Moldova ar însemna că apărarea Graniței de Est ar fi mult mai puternică pentru NATO.

„Nu mai trebuie să finanțăm separatism antiromânesc, separatism moldovenist de stat, la Chișinău, și să oferim bunăstare, să oferim securitate cetățenilor români, care trăiesc peste Prut. Iar Prutul trebuie să redevină râu intern al națiunii române și cele două state românești să-și unească teritoriile.

Noi trebuie să vedem o viziune pe termen lung pentru România, pentru că actualii conducători gândesc într-o dimensiune mică. Pentru că sunt oameni mici, nu îndrăznesc să vadă mai mult” a spus George Simion, într-un interviu, citat de Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentRamona Ioana Bruynseels: „Prăbușirea educatiei este prăbușirea națiunii. Este cazul ca toți cei care știm că Legile Deca distrug educația”
Articolul următorPNL, întâlnire decisivă la Vila Lac. Rareș Bogdan dă cărțile pe față: angajament ferm în fața partidului – mutarea care îl propulsează în sondaje