Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a anunţat joi că îşi va dona 90% din salariul de parlamentar “către o cauză civică, către cazuri speciale”.

“Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campanie electorală pentru că ar fi fost interpretat greşit. Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ, prin acest clip video, că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Timp de 4 ani voi face acest lucru public în fiecare lună. Mi-au spus că nu putem face multe lucruri aici din Parlament, că nu avem forţa necesară. Eu cred mult în puterea exemplului. Eu cred mult în voi şi în capacitatea noastră de a ne mobiliza şi tocmai de aceea acesta este un exemplu pe care vreau să îl dau.”, a spus Simion într-un mesaj video transmis pe Facebook.

El a mai spus că va face apel la oameni pentru susţinerea cauzei civice respectiv pentru care îşi donează acest procent din salariul de parlamentar.

„Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele. Vreau să mă bazeze pe voi când ne implicăm într-un caz, în sensul în care voi face apel şi la voi să susţineţi cazul respectiv şi cauza respectivă. Aveţi încredere în voi. Am făcut multe împreună când eram pe stradă, când nu aveam decât puterea cuvântului nostru. Acum, prin decizia voastră suntem în Parlamentul României şi trebuie să schimbăm împreună România”, a completat Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCulisele statului paralel, ora 18:00 – De ce a ajuns Vlad Cosma denunțător la unitatea de elită DNA Ploiești
Articolul următorRealitatea.net, poziție de top în online-ul românesc și în luna decembrie