În luna în care structura Parlamentului României s-a redefinit, site-urile de știri ale Trustului Realitatea au continuat să-și consolideze poziția de top în online-ul românesc și au reușit, și de această dată, să câștige încrederea românilor de pretutindeni. 

Informațiile complete, oferite în timp real, conținutul de calitate, harta interactivă a alegerilor parlamentare și redarea cu acuratețe a realității pe plan intern și extern au poziționat site-ul www.realitatea.net, în luna decembrie, pe locul 2 în topul site-urilor de știri din România, după alte două luni cu rezultate spectaculoase, octombrie și noiembrie, când a ocupat poziția dominantă – locul 1, la nivel național. 

Site-ul nostru, www.realitatea.net, a adunat, în luna decembrie, 9,8 milioane de cititori unici din România și de peste hotare și peste 39 de milioane de afișări. 

Cele mai citite știri din luna decembrie au fost cele legate de alegerile parlamentare.

Potrivit statisticilor, 53% dintre cititorii site-ului sunt bărbați. 

Pe lângă cititorii din România, realitatea.net a fost accesat și de un public numeros din străinătate, dovedind încrederea de care Trustul Realitatea se bucură și peste hotare. Potrivit statisticilor, după cititorii din România, în top urmează cei din Germania, Italia, Marea Britanie și Spania.

În plus, la nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna decembrie, o creștere constantă. Vă mulțumim! 

Sursa: realitatea.net

Articolul precedentGeorge Simion: “Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campanie electorală”
Articolul următorSenatorul AUR, Diana Șoșoacă: ”Cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit”