Liderul AUR George Simion cere ca românii să nu mai fie obligați să poarte măști pe străzi și să poată protesta liberi, fără a fi șicanați de jandarmi. Simion spune că masca în aer liber trebuie eliminată și că miniștrii Raluca Turcan și Vlad Voiculescu trebuie să fie amendați pentru nepurtarea măștii în spațiu închis.

“Așteptăm măsuri pe care le va lua, și ne luptăm pentru capăt ca legea să fie la fel pentru toți. Și protestatari și miniștri și toți cei care încalcă legea. Dacă constatăm că atunci când plantezi un copac nu trebuie să porți mască, hai să o ridicăm pentru toată lumea. Suntem ca în fabula lui Alexandrescu, noi vrem egalitate, dar nu pentru căței. La București, în Brăila nu s-a putut exercita dreptul liber la proteste. La Brăila au fost implicați minori, care au fost duși în dubă deși au cerut să vină părinții.

Forțele de ordine trebuie să își facă datoria să găsească agresorii și să îi pedepsească, guvernul trebuie să își facă datoria să găsească soluții pentru stoparea pandemiei. Noi cerem eliminara măștii pentru că legea nu e respectată nici de cei care au dat-o”, a declarat Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentMircea Geoană, secretul dezvoltării României: ”Aceste proiecte trebuie încurajate pentru că ele reprezintă esenţa succesului”
Articolul următorCulisele statului paralel, ora 18.00 – RADIOGRAFIA premierilor din România – Ce a făcut Nicolae Văcăroiu în mandatul său