Deputatul Alianței pentru Unitatea Românilor Ciprian Ciubuc a avut anul trecut cele mai modeste venituri dintre toți parlamentarii. El menționează alocația de stat a celor doi copii ai săi, 4.440 de lei, o chirie agricolă de 980 de lei, de pe o suprafață de 0.60 ha de teren agricol deținut în Republica Moldova, un câștig la loto de 1.500 de lei., dar și 4171 câștigați în cele 10 zile de parlamentar din anul 2020. 

Întrebat dacă acestea sunt toate veniturile sale, deputatul AUR de Brăila, a declarat pentru Digi24 că mai are două case la Chișinău, pe care le-ar fi închiriat, dar nu le-a trecut în declarația de evere pentru că nu a știut că trebuie să treacă și chiriile pentru case.

Conform Digi 24, Parlamentatul AUR și-a amintit brusc că mai are și o firmă, de unde a încasat dividende. El nu a menționat aceste lucruri nici în declarația de avere, nici în cea de interese.

Deputatul de Brăila spune că a fost ajutat de tatăl său pentru a-și întreține familia.

În declarația de avere de la depunerea candidaturii, datată 20 octombrie 2020, nu avea trecută la bijuterii și inelul de aur de 1200 lei, iar alocațiile copiilor erau trecute ca provenind de la DGASPC – asistență socială. De asemenea, în octombrie, acesta declara că are domiciliul în București, iar în declarația din 19 ianuarie spunea că are domiciliul în municipiul Brăila. În niciuna din aceste declarații nu erau trecute dividentele de la vreo firmă, dar în declarația de interese din octombrie era trecută firma la care era administrator și de unde ar fi avut beneficii de11258 RON. 

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentLEGILE PUTERII Petrișor Peiu: Guvernul a trimis Comisiei un plan de 41 mld. euro, când poate primi 29 mld. euro
Articolul următorPSD amenință cu greva parlamentară dacă PNRR nu se discuta în Parlament