Președintele AUR, George Simion, a declarat luni, că nu-l hărțuiește pe ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), ci doar le arată românilor pe unde umbă și ce face ministrul lor.

„Cum il hartuiesc? Sexual, sau cum? USR-istii se urcau pe garduri si le spuneau cuvinte necenzurate, aruncau cu diferite obiecte in ei, eu nu am facut decat sa-l filmez si le-am aratat romanilor pe unde umbla ministrul energiei lor”, a spus liderul AUR, după ce ministrul Energiei a acuză duminică  că George Simion l-a admonestat verbal, în aeroportul din Viena, și că îi va face liderului AUR o nouă plângere penală pentru „hărțuire”.

Simion a adăugat că nu crede că Popescu îi face plângere penală.

„Eu nu prea sunt increzator in ce aud de la acest ministru, am tot auzit lucruri care nu s-au confirmat, ca liberalizarea preturilor nu va duce la cresterea facturilor, ca nu va creste combustibilul la 9 lei. Nu m-a chemat niciun procuror, niciun organ de ancheta, eu nu cred ca mi-a facut plangere.

Interesant ar fi ca Virgil Popescu, ca inalt demnitar al statului, sa imi fac o plangere sa imi spuna de unde si pana unde am eu relatii cu Rusia, ca e inalta tradare. De cand e el ministru, importam de doua ori mai mult combustibil din Rusia, ceea ce il face pe el mai prieten al Rusiei decat mine. Daca nu justifica si nu sesizeaza serviciile de informatii si procuratura inseamna ca denigreaza fara dovezi”, a mai afirmat liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentZelenski, avertisment către Europa: Rusia va încerca să oprească gazele complet “în cel mai acut moment”
Articolul următorSalariul mediu net din România A SCĂZUT în ultima lună cu 1% – Cât au ajuns să mai câștige românii