Senatorul AUR Claudiu Târziu spune despre excluderea a trei parlamentari din AUR că partidul a fost „forțat” să ia decizia din cauza atacurilor acestora la adresa partidului.

„Statutul partidului sancționează atacurile la adresa partidului, acele acțiuni care fac rău imaginii publice. Am fost forțați să luăm această decizie iar Biroul Național de Conducere a decis în unanimitate aplicarea sancțiunilor. De altfel dumnealor și-au prezentat demisia din grupul parlamentar și informația este una publică. Nu vom tolera nici un fel de abateri și vom fi neînduplecati în lupta noastra pentru apărarea intereselor românilor. Orice șantaj este exclus. Credem că au fost prost sfătuiți de rău-voitori, cineva i-a instigat să facă acest lucru iar lipsa de experiență politică probabil s-a văzut. Pe moment aceasta este decizia”, a transmis miercuri senatorul, conform stiripesurse.ro.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentFlorin Cîțu, sabotat din interior: peste 40 de organizații îi vor cere, joi, DEMISIA. Cine este păpușarul unei noi “execuții” în stil mafiot
Articolul următorDeputatul AUR Ciprian Ciubuc a fost exclus din partid