Conducerea AUR a decis miercuri să-l excludă din partid pe deputatul de Brăila, Ciprian Ciubuc, după ce acesta i-a adus acuzații lui Simion, într-un life postat marți seara pe pagina sa de facebook. 

”Biroul Național de Conducere, întrunit în ședinta extraordinară astăzi la ora 11:00 a decis în unanimitate excluderea deputaților Aelenei, Ciubuc și Roman din rândurile partidului AUR.

Foștii colegi au la dispoziție proceduri de apel, scuze și tribuna Parlamentului luni. Ca notă de subsol: excesele din ultimele zile nu vor fi tolerate. Pe lângă prietenia mea către toți membri de partid, indiferent de tabăra care am fost la congres, de azi înainte oricine mai îndrăznește să instige la dezbinare și la imaginea partidului, nu va fi tolerat”, se arata într-un mesaj intern transmis de George Simion.

Deputatul AUR Ciprian Ciubuc s-a declarat ”revoltat și dezgustat” de comportamentul lui George Simion.

„Omul care i-a fost câine lui George Simion, omul care a donat 50.000 de euro partidului, omul care a găsit sediul central al partidului, nu a fost lăsat să voteze la Congres. Am fost ținut cu bodyguarzii la ușă. Sunt revoltat și sunt dezgustat, sunt singurul parlamentar din AUR care nu a fost lăsat să voteze pe motiv că nu am plătit cotizația, în condițiile în care am plătit zeci de mii de euro” a spus Ciubuc.

Deputații Dănuț Aelenei și Nicolae Roman demisionaseră luni și marți din grupul parlamentar AUR, nemulțumiți de noua conducere a partidului aleasă la Congres. Ei rămăseseră însă membri de partid chiar dacă nu mai făceau parte din grupul parlamentar.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentClaudiu Târziu despre cele 3 excluderi din AUR: ”Au fost prost sfătuiți de rău-voitori”
Articolul următorLudovic Orban, la “Legile Puterii”: Când Cîțu a cerut excluderea mea din PNL, i-am spus că în scurt timp nu va mai fi nici premier, nici președinte PNL