Traian Băsescu este de părere că AUR este format din „semidocți” care folosesc „vadimisme”, nu au nimic de spus în politică și ar prăbuși țara dacă ar ajunge la guvernare.

După declarațiile actualului europarlamentar PMP, George Simion a inițiat un ”sondaj” pe pagina sa de Facebook în care a cerut opinia fanilor săi.

”Băsescu spune că sunt semidoct, iar Cartianu că sunt o maimuță. Care e opinia voastră?”, este întrebarea la care George Simion a primit, în numai 4 ore, peste 4.500 de comentarii.

”Faptul ca nulitatile te jignesc inseamna ca iti faci bine treaba! Ne-ai scapat de dinozauri, acum la treaba!”

”Basescu este un betiv ordinar tradator, iar cartianu un jurnalist de kkt”

”E clar ca e invidie și răutatea specifica in special a lui Base….d-voastră aveți atât de mulți susținători câți n a vazut el vreodată ….multa putere de munca”

”Basescu alias Petrov, era mai mult ca sigur sub influențe bahice si in niciun caz nu poate emie asemenea judecati!”

”Vorba lu’ Nastase, nu l ar vota niciun stâlp de telegraf.”

”Cât despre Cartianu, nu ajunge nici macar la degetul mic de la piciorul tau, darămite să judece cu creierul lui de maimuță!”

”Cum spuneam când eram copii:cine zice ala este ca măgarul din poveste sau tradus în adulti: ursul trece, câinii latră! Obiectivele tale sunt altele, sunt cele ale altor mii de oameni, bârfele pentru cei mici ca oameni!”

”..ca au dreptate! Acum sa-mi fie cu iertare,nu esti vre-un frumos! Fa ceva sa fim mandri de tine,cat despre securistii astia doi sa le dam placute suedeze(multe placute suedeze)!”, sunt doar câteva din cele peste 4.500 de comentarii primite de liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentClaudiu Năsui, exclusiv la „Legile Puterii”:  Am putea închide companii
Articolul următorCHECK-IN. Poluarea din Capitală atinge cote înalte