Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) consideră că demisia directorului SRI, Eduard Hellvig, nu reprezintă o veste care să surprindă, pentru că în spaţiul public, de câteva luni bune, “se discută” despre schimbarea şefului SRI.

“Nu ia pe nimeni prin surprindere această veste. Se discuta în spaţiul public de câteva luni bune despre demisia sau schimbarea lui Eduard Hellvig de la şefia SRI. Probabil că acum a primit sau au primit lumina de la Klaus Iohannis sau din alte părţi pentru a putea să facă un pas în spate. Ne uităm cu atenţie la evoluţiile care au loc în aceste zile, pentru că ne interesează atât numele persoanei care va ocupa funcţia de şef al SRI, cât şi traseul domnului Hellvig, având in vedere că mai mulţi lideri ai PNL îl aminteau în declaraţiile lor drept posibil prezidenţiabil”, se arată într-o declaraţie a Departamentului de comunicare al AUR acordată, luni, AGERPRES.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentUn nou scandal în partidul lui George Simion. AUR ar fi devenit refugiu pentru „traseiști, securiști sau masoni”
Articolul următorCine ar putea candida la prezidențialele din 2024: nume-surpriză. S-a dat deja startul pentru fotoliul de la Cotroceni