George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a anunțat astăzi printr-un mesaj pe rețelele sociale că a fost diagnosticat cu o formă ușoară de pneumonie. Diagnosticul vine în contextul în care Simion era pregătit să participe la mai multe acțiuni politice planificate.

„Mulțumesc de urările de Sf. Gheorghe! O pneumonie ușoară mă oprește o vreme să particip la acțiunile planificate,” a scris Simion pe contul său de Facebook. Liderul AUR nu a oferit detalii despre durata recuperării sale, dar a indicat că va lua o pauză temporară de la angajamentele politice pentru a se concentra pe recuperare.

În lumina acestui eveniment, activitățile partidului care necesitau prezența sa vor fi probabil reprogramate sau conduse de alți membri ai conducerii AUR. Suporterii și colegii lui Simion au transmis mesaje de încurajare și speranțe pentru o recuperare rapidă pe rețelele sociale.

George Simion urmează să fie tătic în luna mai, soția sa, Ilinca, fiind însărcinată și urmând să nască luna viitoare un băiețel.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSondajul INSCOP care schimbă scena politică înainte de alegeri: PNL, în creștere, AUR înregistrează o scădere semnificativă
Articolul următorTU DECIZI. Dosar de candidat: Mihai Enache, candidatul de la AUR care se luptă cu coloșii de la Capitală