AUR îl amenință pe ministrul Marcel Boloș cu plângerea penală! Oamenii lui Simion atrag atenția că este posibil să nu avem banii necesari pentru recalcularea pensiilor. Ministrul Finantelor a fost chemat în parlament de partidele din opoziție pentru a da explicații despre bugetului statului. 

Este un scandal fără precedent între partidele aflate la guvernare și cele din opoziție. Partidul lui George Simion îi declară război ministrului Finanțelor, după ce a fost chemat, luni, în plenul Camerei Deputaților.

Marcel Boloș, anunț crucial despre SALARIUL MINIM: când va fi implementat proiectul

Marcel Boloș a fost chemat de către partidul lui George Simion pentru a da explicații legat de prăbușirea bugetului statului și, mai ales, despre cheltuielile nejustificate ce îi sunt aduse ca acuzații de parlamentarii AUR. 

Ministrul nu s-a prezentat, însă parlamentarii AUR au adus o figură de carton a acestuia și și-au făcut poze cu ea. Mai mult decât atât, reprezentanții AUR au criticat modalitatea în care acesta a manageriat bugetul statului român și au declarat că îi vor face o plângere penală ministrului Finanțelor în zilele ce urmează. 

Cresc taxele din 2025? Anunțul ministrului Finanțelor, Marcel Boloș

Membrii AUR acuză că s-ar putea să ne aflăm într-o criză majoră, atât anul acesta, spre final, cât și anul viitor. 

“Este posibil să nu avem bani pentru cofinanțările din PNRR și, cel mai grav, este că s-ar putea să ne trezim cu Fondul Monetar Internațional pe cap în anul 2025”, spun aceștia. 

În aceste momente, Alianța pentru Unirea Românilor și mebrii acesteia lucrează la o plângere penală pentru a fi depusă împotriva ministrului de Finanțe Marcel Boloș. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDezertări în masă: sute de membri AUR au fugit la PNL. Ce i-a nemulţumit
Articolul următorBomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Cătălin Hideg dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO