Încă un scandal a izbucnit în partidul lui George Simion. Un fost lider al AUR se declară dezamăgit de președintele formațiunii politice și spune că din tot ceea ce a promis Simion nu s-a realizat nimic. În plus, Daniel Bozga, fost coordonator AUR Maramureș – pentru că despre el este vorba, acuză faptul că AUR face recrutări acum de la toate partidele politice și că nu se deosebește cu nimic de PSD, PNL sau USR. Scandalul vine la câteva zile după ce senatorul Rodica Boancă și-a dat demisia pentru că în partid ar fi fost primiți „traseiști, securiști sau masoni”. 

Fostul coordonator AUR din Maramureș, Daniel Bozga, s-a plâns pe Facebook de președintele partidului, George Simion. Bozga se declară dezamăgit că din tot ce a promis George Simion că va face, nu s-a adeverit nimic.


Daniel Bozga spune că nu e nicio diferență între AUR și celelalte partide. În plus, critică și proiectul partidului prin care vrea să meargă în caravană, în întreaga țară, cu TIR-uri în care se vor organiza cabinete medicale mobile.

În urmă cu câteva zile, senatorul Rodica Boancă, aleasă pe listele AUR, a anunțat că demisionează din partid. AUR are în prezent 29 de deputați și 11 senatori. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion nu primește aviz pentru cabinetele medicale organizate în TIR-uri – Scandal AUR-Colegiul Medicilor Stomatologi
Articolul următorReacția AUR la demisia șefului SRI, Eduard Hellvig: “Nu ia pe nimeni prin surprindere această veste”