George Simion nu primește aviz pentru cabinetele medicale organizate în TIR-uri. Scandal uriaș între AUR și Colegiul Medicilor Stomatologi. George Simion face acuzații grave și spune că este sabotat. Totul, pentru că nu primește aviz pentru cabinetele medicale organizate în TIR-uri. Liderul AUR ar fi blocat și de Autoritatea Română Rutieră, care nu a dat acceptul pentru ca această caravană să meargă prin toată țara.

George Simion nu primește aviz pentru cabinetele medicale organizate în TIR-uri – Scandal AUR-Colegiul Medicilor Stomatologi.

Nu este primul scandal de când cei de la AUR au anunțat că vor cumpăra mașini în valoare de opt milioane de lei, din subvenția de la stat și din donații.

Autoritatea Electorală Permanentă a avertizat că nu este legal ca oamenii să meargă în cabinetele medicale pe roți pentru probleme de sănătate și să primească, în același timp, și informații politice. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGuvernul elimină scutirile de taxe din IT și construcții – SURSE: Toți angajații vor plăti contribuția la sănătate
Articolul următorUn nou scandal în partidul lui George Simion. AUR ar fi devenit refugiu pentru „traseiști, securiști sau masoni”