Anchete uriașe după scandalul de agresiune sexuală în care sunt implicați participanți ai delegației AUR de pe litoral. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru viol, după ce fata de 17 ani a ajuns la spital cu semne clare de abuz sexual. Președintele formațiunii George Simion a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că indivizii acuzați au mers cu adolescenta să își cumpere băutură, iar un alt deputat AUR susține că aceștia au profitat de ea în seara care a urmat. Niciunul dintre cei implicați nu fac parte din partid, transmite Simion. 

Președintele AUR George Simion spune că, înainte de un curs, cei doi bărbați, dar și tânăra, s-au dus în timpul prelegerii la un supermarket de unde și-au cumpărat alcool și au început să bea.

“Au fost incidente cu participantii de la aceasta scoala de vară, motiv pentru care au fost luate actiuni disciplinare împotriva lor, deoarece au incalcat regulamentul, au consumat alcool. I-am trimis acasă. (…) Inclusiv pe această doamnă. Nu erau membri de partid,” a declarat Simion, în exclusivitate la Culisele Statului paralel. 

Liderii AUR au început o anchetă internă. Tânăra de 17 ani se afla într-o stare avansată de ebrietate, transmit reprezentanții alianței. La sosirea poliției, fata era cooperantă și a recunoscut că a băut mult, iar agenții au lăsat-o să doarmă în camera de hotel pentru a se reface. Aceasta mai era cazată cu alte două femei, iar de dimineață a fost dusă acasă de doi însoțitori și atunci a conștientizat durerile și semnele de agresiune sexuală.

“Au profitat de imposibilitatea acestei fete de a se apăra fiind în stare de ebritetate, au abuzat-o brutal, ulterior acasă i s-a făcut rău, la spital medicii au sesizat poliția pentru că au realizat agresiunea sexuală. Eu am informații că sunt 3 bărbați la peste 40 de ani și că în noaptea de 15 spre 16 a urmat acea nebunie, iar dimineața a fost dusă acasă,” a declarat și deputatul AUR Dumitru Coarnă.

George Simion a pus la dispoziție polițiștilor veniți la fața locului listele de participanți. Cei doi bărbați acuzați și fata de 17 ani nu fac parte din partid.

Părinții știau că aceasta s-a dus în delegația AUR. Polițiștii din Ialomița au deschis un dosar penal pentru viol și există și un certificat medico-legal care arată că adolescenta de 17 ani a fost supusă unui abuz sexual.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentDeputatul AUR Antonio Andrușceac despre acuzațiile de viol la Școala de vară a partidului: ”Eu cred că este o înscenare”
Articolul următorAUR ia în derâdere măsurile PSD: ”Vor rămâne legendă”