Deputatul AUR Antonio Andrușceac a declarat luni că din punctul său de vedere sunt multe semne de întrebare și că ar putea să fie o „înscenare” pentru că cei doi membri AUR reclamați s-ar fi oferit să o ducă pe fată acasă și i-ar fi anunțat familia în acest sens.

„Am demarat în interiorul partidului o anchetă şi acum toată lumea spune că ceea ce reclama această tânără nu este nicidecum un viol, că spune că s-ar fi trezit din beţie cu nişte dureri inghinale. Acum, dacă spune că a făcut o reclamaţie şi a identificat şi doi colegi, rămâne de văzut, lucrurile acestea nu pot fi ascunse, sunt nişte expertise medico-legale care pot să confirme fără niciun fel de tăgadă dacă a fost vorba despre un viol”, a declarat Andrușceac.

„Știu că cei care s-au ocupat de evenimentul de la Neptun au luat legătura cu ei, sunt stupefiaţi de ceea ce au auzit, ei sunt cei care ar fi dus fata acasă pentru că, tocmai din cauza consumului de alcool în perioada în care ieşeau din campusul acela nu putea fi controlată şi au anunţat familia că o aducem acasă. E greu de crezut că odată anunţată familia că îi duci copilul acasă să faci aşa ceva, dar se poate vedea, sunt camere de vederi de-a lungul traseului, mă gândesc că actul sexual reclamat nu putea fi întreținut într-o mașină în mers. Sunt o grămadă de semne de întrebare”, a adăugat acesta.

Deputatul AUR a precizat că el crede că este o înscenare.

„Da, eu cred că este o înscenare, dar nu mă pot pronunţa şi îmi doresc să fie aşa. Altfel, cei care ar fi putut face aşa ceva, eu vă spun, ca părinte, să înfunde puşcăria. Noi nu avem niciun fel de reţinere în a da toate detaliile dacă cumva aflăm aşa ceva, lucruri de care mă îndoiesc dar lucrurile acestea în general trebuie tratate cu mare seriozitate şi cu maximă asprime”, a afirmat Andrușceac.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentReacția AUR după ce o minoră de 17 ani acuză că ar fi fost abuzată sexual de unii membri ai partidului
Articolul următorRăsturnare de situație în scandalul sexual din tabăra de vară AUR. Cine sunt bărbații care ar fi agresat o adolescentă? – VIDEO