Baronul PSD de la Vrancea Marian Oprișan a fost pus la zid de judecători în motivarea procesului de 2,6 de milioane de euro cu George Simion. Oprișan a cerut despăgubirile uriașe de la Simion după ce liderul AUR l-a făcut hoț. Instanța nu a cedat în fața cererilor social-democratului și i-a respins pretențiile. 

Judecătorii au decis să respingă acțiunea prin care Oprișan cerea suma fabuloasă de bani. 

Scandalul a pornit după ce Simion a filmat un videoclip în direct în fața gardului proprietății baronului de Vrancea și l-a acuzat de furt.

Surpriza a venit imediat după, când s-a aflat că proprietatea aparține de fapt mamei lui baronului de Vrancea, cel puțin în acte. Culmea, chiar și magistrații au fost impresionați de averea familiei politicianului, așa că au interpretat toate dovezile depuse de Marian Oprișan… în favoarea lui George Simion. 

Tribunalul a considerat că Simion „era îndreptățit să avertizeze publicul larg” despre ”deținerea de către un om politic a unei averi nejustificate în raport cu veniturile realizate”.

Teoretic, politicianul din Vrancea câștigă pe an puțin peste 148.000 de lei din indemnizații. 

Anul trecut, Marian Oprișan a luat un al patrulea împrumut de la mama sa, în valoare de nu mai puțin de un milion de euro. Însă femeia este pensionară și a lucrat ca paznic la fosta fabrică de confecții din Focșani. 

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentGeorge Simion și alți parlamentari AUR au ieșit cu birourile în curtea Parlamentului
Articolul următorAUR, protest cu lumânări și coșciuge în toată țara față de COMASAREA alegerilor. Sediile PSD, pichetate