Aproximativ 200 de oameni protestează, la această oră, în fața Palatului Parlamentului. Oamenii sunt nemulțumiți de restricţiile impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă și cer ridicarea acesteia. Tot astăzi, judecătorii CCR sunt așteptați să decidă asupra legalității stării de alertă, după ce cinci persoane au contestat măsurile luate de Guvern.

În ciuda vremii nefavorabile din Capitală, aproximativ 200 de persoane s-au adunat, chiar la această oră, în fața Palatului Parlamentului, acolo unde protestează față de restricțiile impuse de autorități în timpul stării de alertă impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Oamenii cer ridicarea acestei măsuri, pe care o consideră abuzivă și ilegală. 

Protestul vine chiar în ziua în care, pe masa CCR, se află contestația privind legalitatea sării de alertă. Ședința judecătorilor constituționali a începu la ora 9:00, în prezent fiind în plină desfășurare. 

“Legea 55/2020 a fost încă de la început ilegală, neconstituțională și abuzivă. Am toată convingerea că judecatorii vor constata asta și că ne vom întoarce chiar de astăzi la normalitate”, a declarat un protestatar, pentru Realitatea PLUS.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCe spune deputatul AUR, Antonio Andrușceac despre sondajul INSOMAR prezentat în exclusivitate de Realitatea PLUS
Articolul următorGeorge Simion semnalează o numire scandaloasă: Condamnat pentru tăieri ilegale, numit șef la Arii Naturale Protejate