Deputatul AUR, Antonio Andrușceac a catalogat sondajul INSOMAR care prezintă părerea românilor referitor la asocierea Diana Iovanovici Şoşoacă – AUR drept unul malițios. Opinia reprezentantului Alianței pentru Unirea Românilor a fost exprimată în emisiunea 100%, unde au fost detaliate în exclusivitate datele consultării. 

 „Acest sondaj este unul malițios, cu întrebări cu răspunsuri sugerate. Când ai o întrebare care permite două răspunsuri la fel către două persoane, este un răspuns sugerat. Adică dai același răspuns, dar îl îndrepți în stânga sau în dreapta. Deci nu ai o altă alternativă”, a declarat deputatul AUR, Antonio Andrușceac. 
 
Reprezentantul Alianței a făcut și o caracterizare a votanților AUR: „Este acel electorat pe care nu credeați că îl avem, tineri cu studii medii și peste, între 35 și 42 de ani și o parte din electoratul urban, culmea. Și aici vedeți că e o mare greșeală că noi nu am luat foarte mult de la PSD, ci am luat foarte mult din zona USR, diaspora zdrobitor. În al doilea rând, în zona de tineret educat și cu studii medii, care a fost dezamăgit de ceea ce au făcut cei de la USR-Plus. (…) Noi vrem să fim frecventabili și vrem să fim o voce credibilă pentru români”, a concluzionat Andrușceac. 
 
Cercetarea INSOMAR arată, printre altele, că peste 53% dintre cei chestionați consideră că politica AUR și ce a senatoarei Diana Iovanovici Șoșoacă este asemănătoare, iar peste 58% cred că cearta dintre Șoșoacă și Alianță reprezintă doar un joc de imagine. În plus, întrebați dacă generali din Statul Paralel se află în spatele formațiunii sau al Dianei Șoșoacă, peste 50% dintre participanți au răspuns cu DA în privința AUR și pese 48%, în ceea ce o privește pe senatoarea actualmente independentă. 
 
Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1030 de respondenți, din rândul populației adulte, rezidentă în România, în vârstă de 18 ani și peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel de încredere de 95%. Datele au fost colectate pe baza chestionarului online, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCULISE STATULUI PARALEL. Cristian Rizea despre motivul pentru care Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidențiale din 2004
Articolul următorProtest în fața Parlamentului. Care sunt principalele REVENDICĂRI ale oamenilor