Se fac pregătiri pentru nunta anului: peste 10.000 de invitați sunt așteptați la nunta lui George Simion, care va avea loc sâmbăta viitoare. Liderul AUR a anunțat că le va pune la dispoziție autocare în toate județele, românilor care vor să-i fie alături în ziua cea mare. Deși mai sunt doar 7 zile până la nunta politicianului, un drum important din comuna Măciuca a fost blocat. Simion a spus că își dorește o „petrecere câmpenească” și va avea 3 scene cu diferiți artiști, iar pregătirile au început deja. Simion căută, pe Facebook, legume românești. Tot acolo a pus și lista de cumpărături. 

Pregătirile sunt în toi. George Simion a anunțat că la nunta sa vrea doar legume din România. Liderul AUR a postat și lista de cumpărături. Are nevoie de 600 de KG de ardei gras, 200 de kg de ceapă și 100 de kg de rosii.

Imagine

Emoțiile nu lipsesc. Simion a fost la un pas să rămână fără cele 2 tone de brânză promise de Gigi Becali. La urechile latifundiarului au ajuns vorbele grele spuse de George Simion. La finalul anului 2020, Simion declara că Steaua a murit atunci când a fost preluata de Gigi Becali. Ca să primescă brânza trebuie să își ceară scuze.

“Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Eprietenul meu (…) de aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician. Dacă nu are o scuză, nu mai am nevoie de prietenie”, a afirmat omul de afaceri Gigi Becali.

Românii care vor să meargă la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Întreaga nuntă va fi plătită din donații. Simion a anunțat că toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură gratis. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentSondaj CURS: Cu ce partide ar vota bucurestenii daca duminica ar fi alegeri
Articolul următorPreședintele Comisiei Europene intervine în criza energetică: ce îi îndeamnă pe oameni