Liderul AUR, George Simion, a criticat Uniunea Europeană în timpul unui discurs susținut sâmbătă, atunci când partidul și-a lansat candidații la alegerile europarlamentare. El a spus despre Comisia Europeană „că este condusă de minți bolnave”.

„Comisia Europeană este condusă de minți bolnave. Ei ne-au adus inflație, sărăcie, o pandemie inventată și pregătesc tot felul de nebunii, în timp ce noi, în România, avem nevoie de spitale, de drumuri, în timp ce jumate din Românie este îngropată în sărăcie. De la Comisia Europeană se vorbește despre identitate de gen, despre schimbări climatice, despre cum să inventeze noi pandemii și noi restricții care să ne afecteze drepturile și libertățile fundamentale”, a spus George Simion în timpul discursului.

„Vom lupta pentru resursele noastre energetice și pentru hidrocentrale, pentru cărbune și pentru Deltă, pentru pădurile și pentru apele noastre, vom lupta pentru o Europă a națiunilor, pentru democrație, pentru libertate, pentru România noastră și pentru Europa noastră. Vom merge să ne luptăm pentru familia normală, sănătoasă, formată dintr-un bărbat și o femeie. O să mergem, fără frică, pentru a ne apăra agricultorii, minerii noștri, copiii noștri și dreptul lor la o educație bună și la un viitor aici, acasă, în România”, a mai adăugat liderul AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentUn deputat AUR vrea expulzarea refugiaților ucraineni: „Ni s-a acrit de bogătanii de la Kiev care au dat șpagă să fugă din țară”
Articolul următorGheorghe Piperea, despre Gabriela Firea: „Dacă i s-a întâmplat prim-vicepreședintelui PSD așa ceva, poate să i se întâmple oricui.” Posibilă alianță cu AUR?