Inspectorii IGSU au descins la Măciuca, acolo unde, în acest weekend, va avea loc nunta liderulu AUR, George Simion.

Simion și iubita sa Ilinca își vor uni destinele la Măciuca, o cunoscută comună turistică. Acolo, a fost amenajată special și o biserică. Cei doi vor fi cununați chiar de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Până la nuntă însă, IGSU a descins la fața locului pentru a se asigura că nu există pericol ca ceva să ia foc, ținând cont de numărul mare de invitați preconizați.

Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza. Mai mult, Primăria Măciuca nu exclude ca şefii de la judeţ să dispună inclusiv restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţii. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi se numeşte Ilinca. George Simion, în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi la nunta sa. “Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează”, a spus viitorul mire, la Antena 3.

Liderul AUR a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDeputatul AUR Dan Tanasă: “Am sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile viceprim-ministrului Kelemen Hunor”
Articolul următorGeorge Simion se căsătorește, astăzi, civil. Urmează o nuntă-festival cu mii de invitați: ce ATRACȚII le-a pregătit invitaților