Copreședintele AUR George Simion a declarat, joi seară, la România Tv, că sunt „interese mari” ca Vlad Voiculescu să rămână ministru al Sănătăţii pentru ca acesta va directiona bani catre „grupurile mari de industrie farmaceutica”.

„Trăim intr-o dictatura militara in continuare. Am vazut ca suntem condusi de Arafat si ISU. Am vazut ca nu are nimeni voie să-i ceara demisia lui Voiculescu. Noi permanent luam atitudine, protestam fata de ceea ce se intampla in socientate. Am vazut că ministrul Sanatatii nu a venit cu masuri după tragedia de la Balş. O sa continuam seria de proteste la adresa ministrului Voiculescu si a coalitiei.

Vedem ca sunt interese mari sa ramana ministrul Sanatatii. Şase la suta din buget va merge la Ministerul Sanatatii. Ce va face domnul Voiculescu cu aceşti bani? Îi directioneaza catre grupurile mari de industrie farmaceutică.

De 31 de ani plătim taxe, impozite, asigurări de sanatate si nu vedem nicio imbunatatire in sistemul sanitar. Nu e in interesul romanilor să-l aiba pe Voiculescu ministru. Noi suntem singurii care tinem cu romanii. O mare parte din bugetul tarii merge catre Ministerul Sănătăţii si noi murim in spitale”, a declarat liderul AUR la România Tv.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 156 – Telenovela senatoarei Șoșoacă în Parlament
Articolul următorSONDAJ INSOMAR. Guvernul de coaliție, în impas – LOVITURĂ DURĂ, la două luni de la învestitură. PNL câștigă teren