Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, alături de ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, vor oficia slujba de cununie a liderului AUR, George Simion cu Ilinca Munteanu. 

Marele eveniment la care sunt aşteptaţi mii de oameni va avea loc peste trei zile, în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea. 

Invitaţii vor intra pe bază de brăţară în local, iar jandarmii vor asigura în permanenţă paza. 

Mai mult, Primăria Măciuca nu exclude ca şefii de la judeţ să dispună inclusiv restricţionarea circulaţiei pe anumite drumuri din comună, în ziua nunţii. 

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani şi se numeşte Ilinca.  George Simion, în vârstă de 35 de ani spune că are deja 11.000 de invitaţi la nunta sa. 

“Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează”, a spus viitorul mire, în exclusivitate la Antena 3. 

Liderul AUR a explicat că a fost sezonul recoltei şi va profita din plin de baloţii de paie aduşi de colegii săi din Argeş pentru a amenaja cadrul nunţii sale câmpeneşti, care va avea loc într-un pitoresc sat vâlcean. 

Câinii latră, caravana trece 

Referitor la criticile că îşi foloseşte nunta pe post de campanie politică, liderul AUR a spus: 

“Câinii latră, caravana trece. Eu sunt încrezător, odată că pe plan profesional am făcut alegerea cea mai bună intrând în politică. Pe plan personal am făcut o alegere bună prin alegerea viitoarei mele soţii. 

Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează. Şi noi să fim sănătoși și toți românii care se uită la noi să fie bucuroși. Cei care doresc să împărtășească acest moment, din dragoste îi invităm să ne fie alături. Cei care nu ne iubesc, atâta: să-și vadă de ale lor.” 

 

Sursa: Mediafax

Articolul precedentGeorge Simion, nuntă pe modelul Zelea Codreanu: care sunt principalele ASEMĂNĂRI
Articolul următorDeputatul AUR Dan Tanasă: “Am sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării cu privire la declaraţiile viceprim-ministrului Kelemen Hunor”