Claudiu Târziu, co-președintele AUR, a spus că mai mulți foști membri ai partidului USR, dar și din alte zone politice o să se alăture partidului AUR.

”Nu este o surpriză și, în ciuda aparențelor, nu este o chestiune bruscă. Noi am făcut apel către toate forțele naționale conștiente de ceasul de cumpăna pe care îl traversează România, să ne unim sub aceeași siglă.”, a spus Claudiu Târziu la Antena 3.

”Vor mai veni din mai multe zone politice. Dar nu vor veni oameni care nu au avut de-a face niciodată cu valorile pe care noi le ipartasim: familia, națiunea, credință și libertatea. Și nu doar că le-au declarat, ci că le-au slujit. Noi am refuzat să primim grupuri masive de membri.„, a adăugat acesta.

De menționat este că doi foşti membri USR, Raluca Amariei şi Dan Rădulescu, s-au înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), potrivit unui comunicat de presă transmis de AUR.

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Interviu eveniment cu Ioan Talpeș. „Românii nu au fost vreodată bogați ca în comunism”
Articolul următorRealitatea de lângă tine – Miron Pană este un tată singur care își crește cu greu copilul de 12 ani