Deputatul AUR, Dan Tanasă, a avut o dispută pe holurile Parlamentului, după plenul Camerei unde a fost adoptat proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ. Acesta i-a spus deputatului USR-PLUS Silviu Dehelean că este un „păduche”, iar liderului deputaţilor USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, i-a transmis că este un „zero barat”.

Alianța pentru Unirea Românilor le cere iertare românilor pentru comportamentul parlamentarilor săi și acuză că în România a fost instalat un ”veritabil regim dictatorial”.

”PNL și USR, cu spijinul UDMR și complicitatea PSD, au instalat în România un veritabil regim dictatorial, în care deciziile sunt luate în spatele ușilor închise. Guvernul primește deciziile în plic și le pune în aplicare. Următorii pași pe care vor să îi facă sunt subordonarea Justiției și aducerea la ascultare a Avocatului Poporului.

Nu există nici o dezbatere, nu se acceptă nici un fel de amendamente sau propuneri iar interesul românilor pur și simplu nu contează pentru acești indivizi care au capturat Statul român.

Suntem singurul partid parlamentar care face opoziție față de acest sistem și suntem singurii care ascultăm glasul românilor. Vom lupta până la capăt pentru cauzele pe care ni le-am asumat, fără să dăm nici un pas în spate.

Dacă ne mai pierdem calmul uneori, vă rugăm pe voi – românii noștri să ne iertați! E greu să fii, zi de zi, într-un Parlament controlat de trădători iar voi sunteți singurul nostru sprijin în lupta asta!”, este mesajul celor din AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion a avut coronavirus! Câte zile a stat izolat liderul AUR. Interviu Realitatea PLUS
Articolul următorNoile RESTRICȚII oficiale: „În weekend circulația va fi permisă până la 20, iar la firme/operatori economici până la 18:00”