Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut prima reactie publica dupa scandalul avut, luni seara, cu Mihai Gadea la „Sinteza zilei”. Ea a sustinut ca a plecat din studio „fara sa ii anunt” pentru ca ar fi fost cenzurata.

„MULTUMESC PENTRU ADEVAR! EU AM PLECAT FARA SA II ANUNT! LIBERTATEA DE EXPRIMARE ESTE GARANTATA! SA MA AMENINTI CA IMI TAI MICROFONUL DOAR PT CA POSTUL NU ITI PERMITE SA SPUI SI PARTEA DE ADEVAR CARE NU ITI CONVINE, ESTE O INCALCARE FLAGRANTA A DISPOZITIILOR CONSTITUTIONALE! A OPRI ADEVARUL DICTATORIAL, NU ARE LEGATURA CU DEMOCRATIA!”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Sosoaca pleacă un text publicat pe site-ul conspirationist si prorus ortodoxinfo.ro pe care l-a distribuit pe pagina ei de Facebook.

„Cel mai mare post TV de fake-news din lume, CNN, are un partener de nadejde in Romania, canalul Antena3. Pe vremea cand nu era atat de mituita, la Antena3 se mai spuneau si adevaruri cu privire la vaccinuri. De cand cu plandemia, trustul Antenelor primeste cea mai mare suma de la guvern pentru propaganda Covid si a vaccinurilor aferente.

Aseara, la emisiunea moderata de fostul pastor eretic, Mihai Gadea, slugarnicia fata de mafia BigPharma s-a petrecut in direct, cand senatoarea Diana Iovanovici Sosoaca a adresat o intrebare fundamentala celor doi corifei ai mortii, doctorii Beatrice Mahler si Adrian Marinescu:

Instant, moderatorul a trecut la represalii, nelasand sa fie dat un raspuns. Pentru ca un raspuns i-ar fi pus in dificultate pe acei ‘medici’, incat trebuiau sa recunoasca ca pandemia Covid este o intreaga mascarada. Au fost amenintari ca se va taia microfonul, jigniri, iar pana la urma cel mai intelept a cedat.

(…) Propunem un BOICOT national al Antenei 3”, scrie ortodoxinfo.ro.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentPrefecții vor putea fi membri de partid
Articolul următorCHECK-IN. O nouă stație de tramvai la Piața Victoriei