Lideul AUR, George Simion, a făcut publice primele imagini cu viitoarea sa soție. Acesta a scris un mesaj pe pagina sa de socializare. Politicianul se pregătește de nuntă cu 41 de perechi de nași.

George Simion a postat prima imagine cu viitoarea soție!

“De acum inainte, pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă!” a scris liderul AUR în dreptul pozei.

Realitatea PLUS a anunțat în urmă cu două zile cine este misterioasa mireasă a politicianului. Atunci, George Simion a negat că ar fi într-o relație cu Ilinca Munteanu.

Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

“Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere.” a declarat liderul AUR. 

Imagine

George Simion se însoară și anunță că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Are însă și o condiție, președintele AUR le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea. 

Imagine

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe Facebook.

Imagine

Apoi, a făcut următorul comentariu:

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți”, a scris Simion.

Imagine

„Am să mă asigur că va fi cea mai frumoasă muzică a României”, a scris, la comentarii, naistul Nicolae Voiculeț.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentFlorin Zamfirescu: “Poporul ăsta nu merită ce i se întâmplă, nu merită răul care i se întâmplă. E terfelit, chiar negat, limba e aproape distrusă”
Articolul următorRăzboi Ucraina. Zelenski: „Rusia a devenit cea mai mare organizație teroristă din lume”