Liderul AUR, George Simion, se însoară și îi invită pe toți românii la nunta care va avea loc pe 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea.

Simion a declarat joi, la Antena 3, că a strâns deja 11.000 de invitați și că în fiecare zi se mai înscriu 200-300 de persoane ca să petreacă alături de el la fericitul eveniment. Înscrierea se face pe site-ul său și nuntașii vor primi o brățară care le permite să intre la petrecere.

Liderul AUR a precizat că evenimentul va avea loc pe câmp, printre baloți de paie.

„Unii fac nunta la Monaco sau în Como, pe lux, noi am dorit să invităm toți românii să ne fie alături în acest moment bucuros, într-un sat din Vâlcea”, a explicat acesta.

Simion a respins ideea că ar vrea de fapt să-și facă campanie. „Carcotasii spun multe. Eu stiu un proverb romanesc: cainii latra, caravana trece. Sper sa avem copiii sanatosi, asta e cel mai important, si toti romanii care se uita la noi sa fie bucurosi. Ii invitam pe cei care ne iubesc sa ne fie alaturi, cei care nu ne iubesc sa ii vada de ale lor.

Pe viitoarea soție a lui George Simion (35 de ani) o cheamă Ilinca Munteanu și are 24 de ani.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAdevărul despre recensământul din 2022, spus de șeful INS, Tudorel Andrei – Detalii exclusive la Legile Puterii
Articolul următorANAF a găsit milioane de lei diferenţă între sumele declarate de persoane fizice şi plata taxelor