Statul s-a împrumutat din nou pe banii tăi și ai copiilor tăi, transmite Ramona Bruynseels, coordonator politici publice AUR. Aceasta acuză guvernul Ciucă de faptul că ia împrumuturi pe care le vor plăti copiii, sacrificând dezvoltarea țării.

“‼️Încă 2 miliarde de euro!

Mi se face pielea găină când văd cât și cu câtă lejeritate continuăm să ne îndatorăm țara si cum ne îndreptăm, înstr-un stil sinucigas parcă, spre ceea ce va însemna o fundătură pentru noi toți la un moment dat, in viitor.

În acest timp am putea măcar începe să eficientizăm aparatul de stat, să investim în producție si să reindustrializăm România. La astea însă, Guvernul e în pauză de masă. Vorbim, promitem dar România merge doar din inerție, prin munca celor care oricum nu sunt băgați în seamă sau protejați.

Da, se pare că e mult mai comod să ne îndatorăm decât să facem lucruri cu substanță pentru noi si copiii noștri.

Azi am luat o decizie clară! Voi monitoriza toate deciziile pe banii românilor și promit că actualii guvernanți vânduți străinilor vor plăti peste asta!”, trasmite Bruynseels.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentREVOLTĂ în fața Guvernului: profesorii ies în stradă din cauza salariilor mici – Și alte categorii amenință cu proteste
Articolul următorClubul Presei. Demers fără precedent în România, sprijinit de Trustul Realitatea. Susținem libertatea cuvântului!