Alianța pentru Unirea Românilor a decis duminică suspendarea conducerii filialei județene AUR Dolj.

„Ionel Gheorghe a fost destituit din funcția de coordonator AUR Dolj, iar conducerea filialei județene Dolj se suspendă cu efect imediat”, potrivit unui comunicat de presă.  

Totodată, potrivit comunicatului de presă, Ionel Gheorghe nu mai are acces în sediul partidului până când Juriul de Onoare al AUR nu va analiza situația de la nivelul filialei AUR Dolj.

Filiala AUR Dolj a fost zguduită de un val de nemulțumiri interne, verbalizate joi într-o conferință de presă la sediul central din Craiova. Deputatul Ringo Dămureanu și coordonatorul județean Ionel Gheorghe au acuzat tabăra de la municipiu, condusă de fostul liberal Marian Vasile, că a transformat filiala într-o bastion liberal și a sabotat eforturile partidului în alegerile recente, potrivit stiricraiova.ro.

Până la alegerile din 9 iunie, membrii filialei județene au păstrat tăcerea, evitând întrebările presei. Dar după anunțarea rezultatelor, nemulțumirile au izbucnit. Dămureanu a declarat că filiala municipală a fost invadată de foști liberali, inclusiv Marian Vasile, candidat pentru Primăria Craiova, care nu a renunțat niciodată la trecutul său politic și nu a susținut valorile AUR.

Dămureanu a criticat dur campania dusă de Vasile, afirmând că aceasta a fost o „iluzie” și un „sabotaj” orchestrat, susținând că dacă AUR ar fi avut candidați autentici, rezultatele ar fi fost mai bune.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentEfectul neasteptat al alegerilor europene: George Simion recunoaște integritatea teritorială a Ucrainei
Articolul următor26 iunie – Ziua Drapelului Naţional