Co-președintele AUR, George Simion, reiterează faptul că AUR nu va negocia cu cei de la putere căderea niciunei moțiuni. Acesta susține că toți parlamentarii formațiunii vor vota în bloc moțiunea anti-Cîțu.

„Cerem și celor de la PSD și USRPLUS să voteze cu bilele la vedere moțiunea, pentru ca românii să fie convinși că nu sunt trădați. Parlamentarii AUR nu trădează, noi o să facem o premoțiune de cenzură. Românii sunt așteptați sâmbătă, la 17, în Piața Universității. Moțiunea de cenzura va fi vizibilă la Universitate. Noi nu suntem de vânzare, Cîțu ne găsește sâmbătă în Piața Universității, la ora 17. Am transmis un mesaj clar, nu avem ce discuta, decât de față cu românii. Ne dorim un guvern condus de specialiști, suntem de acord cu această idee, am făcut propunerea din decembrie, la Cotroceni, dar la Iohannis se pare că ajung mai greu mesajele. Nu avea rost să așteptăm o lună, acum vin facturile, acum trebuie luate măsuri. Nu e nevoie de 2 căderi succesive de guvern. I-am plătit lui Cîțu degaba salariul în ultima lună”, spune liderul AUR.

„AUR discută cu orice partid care respectă Constituția. PNL are restanțe la acest capitol. Democrația și drepturile constituționale nu se negociază. Totuși, Florin Cîțu este așteptat în Piața Universității, sâmbătă, la ora 17, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiții, putem negocia și noi cu el”, a declarat George Simion, copreședintele AUR.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCîmpeanu: Elevii care se află în prezent în online se vor putea întoarce la școală de luni, dacă nu au cazuri de COVID-19 în clasă
Articolul următorPLAN ROȘU la Constanța. Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase