Acuzații grave din partea liderului AUR la adresa coaliției de guvernare. George Simion susține că ordonanța de urgență privind decarbonizarea sectorului energetic reprezintă un act de trădare națională.

Mai mult, Simion vine și cu critici în ceea ce privește majorarea pensiilor și spune că veniturile bunicilor ar trebui majorate cu 1.000 de lei, nu cu un procent de 10%. 

„Prin votul celor 3 partide care compun coaliția de guvernare s-a comis un act de trădare națională comparabil cu actele de la începutul anilor 2000 de vânzare a proprietăților statului. Acum, fără să fim obligați de comisia europeană cu termene impuse doar de autorități ale statului român s-a votat cu mare majoritate. Doar parlamentarii AUR și cei neafiliați au votat împotriva termocentralelor și închiderea minelor, cariererlo de suprafață. E un atac la siguranta nationala, la securitatea energetică.

Promitem ca la urmatoarea guvernare din care va face parte AUR, această lege rușinoasă va fi abrogată. Soluții propuse de AUR în domeniul pensiilor speciale si normale. Impozitatea pensiilor nesimțite, impozitarea pensiilor mai mari decat salariul presedintelui cu 90%, marirea tuturor pensiilor de exemplu cu 1000 de lei, nu cu 10%”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAUR: CCR s-a predat sistemului Iohannist! Îi cerem preşedintelui Klaus Iohannis să nu promulge legile Justiţiei
Articolul următorClaudiu Târziu: “Noi suntem pentru suveranitate, nu suntem pentru federalism, suntem pentru Uniunea Europeană, nu suntem pentru un stat federal”