Alianța pentru Unirea Românilor va avea, duminică, cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă și un departament cu sute de oameni care vor semnala în timp real orice încercare de fraudare a voturilor.

Democrația a murit odată cu comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Campania electorală a fost umbrită de dosare politice apărute cu doar trei zile înainte de alegerile de duminică, ambele având aceeași țintă: pe George Simion, președintele AUR, anunță partidul, într-un comunicat.

George Simion, președintele AUR, a reiterat vineri, la Parchetul General, ideea că în acest moment statul face un abuz împotriva AUR, prin cele trei dosare penale instrumentate și ”scoase” la lumina zilei cu doar 3 zile înainte de alegeri.

”Mergeți, dragi prieteni, duminică, votați cu oricine, dar nu cu sistemul dictatorial PSD-PNL. Sunt alături de colegii mei, cei cărora miercuri dimineață li s-au luat telefoane, li s-au luat laptopuri și li s-au încălcat drepturile elementare de către un procuror pus de către PNL și prietenul cel mai bun al lui Edi Hellvig. Să mergeți la vot! Fraudele vor fi îndreptate împotriva AUR”, a spus George Simion.

Angajații AUR implicați în campanie nu își mai pot exercita activitățile, iar totul se întâmplă cu un singur scop: vor să scoată partidul de pe buletinele de vot. Le e frică de ascensiunea pe care AUR o are și de votul românilor, care s-au săturat să trăiască în sărăcie de 35 de ani, susține AUR, într-un comunicat.

”Acești procurori disperați care le-au deposedat pe colegele mele înainte de alegeri, cu trei zile, de telefoane și laptopuri, ca să nu poată să se ocupe de campanie, nu o să rămână așa. Duminică toată lumea se mobilizează la vot. Trăim într-un sistem securist. În loc să ia interlopii, în loc să ia marii criminali, ne-au luat pe noi. Dacă era urgent, trebuia să le facă percheziție informatică la audieri. Ideea a fost să ne deposedeze pe noi de ele să nu putem lucra în zilele astea, că mai erau trei zile până la ziua alegerilor, exact când e mai urgent și mai important”, a mai spus George Simion.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentZeci de branduri de lux la Expoziția de Cosmetice de la Sala Polivalentă
Articolul următorCampania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare s-a încheiat