Liderul AUR, George Simion a anunţat vineri într-o conferinţă de presă că Parchetul de pe lângă ÎCCJ a clasat dosarul în care eram acuzat pe nedrept că aş fi condus fără permis şi a acuzat reţinerea sa, în contextul protestului organizat recent de partid, ca fiind o ”operaţiune de poliţie politică”.

Simion a spus că a primit înştiinţarea oficială, comunicarea din partea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, care a clasat dosarul în care er acuzat pe nedrept că aş fi condus fără permis.

”În cadrul hârtiilor care ne-au parvenit spune clar că la data de 30 septembrie nu aveam carnetul suspendat. Pe scurt, eu am fost la 3 noaptea dus cu forţa la Poliţia Rutieră, am fost reţinut o oră şi jumătate, am fost percheziţionat de trei ori, deşi nu comisese4m nicio infracţiune, nicio ilegalitate. (..) Este a doua oară în ultimii doi ani când mi se fabrică dosar de către Poliţia Rutieră. Scopul nu e de a primi o condamnare, pentru că evident nu există temeiul legal pentru care să fiu condamnat, ci este ca imaginea mea publică să fie afectată, să fie terfelită. Să fiu reţinut o oră şi jumătate, exact cât a fost nevoie ca autocarul să fie ridicat”, a afirmat el. 
 
George Simion a menţionat că ”este evident că ce s-a întâmplat în seara între 29 şi 30 septembrie este o operaţiune de poliţie politică”.
 
”Constat cu bucurie că magistratura nu a intrat în acest jos murdar”, a mai afirmat liderul AUR. 
 
”Prin prisma faptului că a fost batjocorit statul de drept în România şi instituţii care ar trebui să reprezinte seriozitate, cer măsuri urgente”, a mai spus Simion, el precizând că ”sunt mai multe instiutţii care au participat la abuzurile din acea noapte”. 

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentȘoșoacă și Severin, sărbătoare la Ambasada Rusiei. Valeri Kuzmin, discurs halucinant
Articolul următorMiron Mitrea, despre revenirea în politică a lui Gabriel Oprea: „Am lucrat cu el, e un politician de cuvânt”