Copreședintele AUR George Simion l-a folosit pe Moș Crăciun pentru a-i trimite un pachet cu calmante deputatului PNL Iași, Alexandru Muraru, cel care a cerut scoaterea Alianței pentru unirea Românilor de pe scena politică. 

“E luna cadourilor și am zis să fim mai buni. Așa că încercăm și noi să ajutăm persoanele sărace cu duhul. am văzut niște declarații de la un politician de la PNL Iași, un domn Muraru, că vrea să ne interzică, că ne-a făcut plângeri, vrea scoaterea AUR în afara legii.

Așa că am fost la farmacie și am făcut niște cumpărături să-i trimitem de Crăciun și de Revelion. Niște Xanax domnului Muraru, pe care le punem aici în pachet, Relaxiren, nu facem reclamă vreunui medicament, Nervocalmin, pentru domnul Muraru, acolo, la Iași, și, stați așa, Sedatif PC.

Toate aceste lucruri pentru că, din când în când, mai trebuie și să glumim și să ne relaxăm. Și dacă domnul Muraru stă prost cu nervii sau crede că nu trăim într-o democrație, de la AUR trimitem aici pentru Andrei Muraru (n. r. Alexandru Muraru)”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentCCR anunță că RESPINGE decizia CJUE de a respecta Dreptul european. MOTIVUL: Trebuie revizuită Constituția României
Articolul următorAUR, reacție vehementă: Este un atac la independența României