Liderul AUR, George Simion, s-a ales cu o mică avere după nunta cu zece mii de invitați pe care a organizat-o anului trecut. Politicianul susține că ar fi adunat 400 de mii de euro, bani pe care i-a și trecut în declarația de avere depusă la Parlament.

După nunta din localitatea Măciuca, din Vâlcea, George Simion a strâns nu mai puțin de 400 de mii de euro. La eveniment ar fi fost aproximativ 10 mii de persoane, printre care și zeci de persoane publice.

În declarația de avere, titulari ai sumei sunt George Simion și soția, Ilinca Valentina.

Imagine

Declarația de avere a lui G. Simion (sursă; Camera Depitaților)

Nunta lui George Simion a fost însă un subiect controversat. Politicianul a declarat atunci că darul de nuntă ar fi opțional.

Ulterior, la eveniment au apărut cutii în care să fie puse sumele de bani, despre care liderul AUR a transmis, ulterior, că ar urma să fie donați.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentGeorge Simion către Ciolacu: AUR are un program de guvernare și ne interesează foarte mult cu cine vom guverna din 2024
Articolul următorProgramul de guvernare al AUR, prezentat în EXCLUSIVITATE, la Realitatea PLUS. George Simion vrea REFORMĂ din temelii – Ce planuri are