Președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, Claudiu Târziu, solicită demisia miniștrilor Familiei și Muncii, Gabriela Firea și Marius Budăi, și atrage atenția că la vârful “sistemului corupt și inert” despre care a vorbit Marcel Ciolacu se află chiar PSD.

“La vârful sistemului corupt și inert este chiar PSD. Marcel Ciolacu să nu mai facă pe naivul, că nu ține. PSD a condus cel mai mult timp România în ultimii 33 de ani, PSD și-a instalat oamenii în funcții-cheie, sub mandatul PSD s-au întâmplat toate aceste atrocități din dosarul Azilurile groazei. PSD are responsabilitatea politică și morală de a-i retrage din funcții pe miniștrii Firea și Budăi și de a cere iertare românilor pentru cele întâmplate”, a declarat Claudiu Târziu.

Lanțul de complicități din Voluntari este cât se poate de limpede, oricât ar încerca Gabriela Firea să nege acest lucru, iar în subordinea ministrului Budăi sunt două instituții cu competență directă în cazul centrelor sociale – Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială și Autoritatea Națională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Cei doi nu mai pot continua să ocupe funcții de demnitate publică, după ce cazul “Azilurile groazei” a șocat și scandalizat opinia publică din România.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAvocatul Piperea dezvăluie Operațiunea EVZ și prezintă adevărații proprietari ai ziarului
Articolul următorProtest masiv la Guvern: Peste 5.000 de oameni, în Piața Victoriei, la mitingul național din Sănătate – Se amenință cu greva generală