Duminică se organizează un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar pentru candidaţii aflaţi în balotaj, a anunţat Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga, judeţul Alba, se organizează, duminică, un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar pentru candidaţii aflaţi în balotaj, a anunţat, vineri, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Potrivit unui comunicat de presă al AEP, în comuna Cheţani, judeţul Mureş, va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj: Bega Daniel-Marcel, propus de Alianţa PMP-Forţa Dreptei, şi Emil-Florin Mocan, propus de Partidul Social Democrat.

 
 

“Menţionăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceştia au obţinut câte 431 de voturi fiecare dintr-un număr total de 1.202 voturi valabil exprimate\”, a precizat AEP.

De asemenea, a arătat AEP, duminică va fi organizat un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar şi în comuna Poşaga, judeţul Alba, pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj: Aurelia Popa, propusă de Partidul Social Democrat, şi Ionel Bulgăr, propus de Partidul Naţional Liberal.

 
 

“Menţionăm că, la scrutinul din data de 9 iunie a.c., aceştia au obţinut câte 345 de voturi fiecare dintr-un număr total de 690 de voturi valabil exprimate”, a subliniat AEP.

Secţiile de votare în cele două comune se vor deschide duminică, la ora 07,00, şi se vor închide la ora 22,00, cu posibilitatea prelungirii până la ora 23,59 pentru cetăţenii care, la ora 22,00, se află în sediul secţiei de votare, precum şi pentru cei care se află la rând în afara sediului secţiei de votare pentru a intra în localul de vot.

“Datele privind prezenţa la vot vor putea fi vizualizate în timp real, odată cu deschiderea secţiilor de votare, prin afişarea pe pagina de internet a Autorităţii Electorale Permanente – https://prezenta.roaep.ro. Rezultatele înscrise în procesele-verbale întocmite de către birourile electorale ale secţiilor de votare vor putea fi consultate pe aceeaşi pagină, imediat după întocmirea acestora”, se mai arată în comunicatul Autorităţii Electorale Permanente. 

Articolul precedentGeorge Simion: „Condamn în termenii cei mai duri decizia președintelui Iohannis și a CSAT de astăzi de a renunța la apărarea de tip Patriot pentru România”
Articolul următorEfectul neasteptat al alegerilor europene: George Simion recunoaște integritatea teritorială a Ucrainei