Copreședintele AUR Claudiu Târziu spune că Ancuța Cârcu, acuzată de proxenetism, nu este membră AUR așa cum a afirmat ea.

„Din ciclul: nici o zi fără mizerii la adresa AUR. O femeie este cercetată penal. Ea pretinde, fără legătură cu subiectul și cu realitatea, că e membru AUR, ba chiar vicepreședinte într-o organizație comunală din județul Galați, deși locuiește în județul Bistrița-Năsăud. În evidențele noastre nu apare nici cu adeziune la partid, nici cu dosar de membru și nici cu vreo mențiune în actele constitutive ale vreunei organizații AUR. Presa ne întreabă ce e cu acest membru de partid penal. Explicăm că nu ne aparține. Și îndemnam persoana cu pricina să facă dovada aderentei ei formale la partid, de vreme ce se pretinde membru. Presa titrează: “Politician arestat pentru proxenetism””, a scris Claudiu Târziu pe Facebook.

Ancuța Cârcu a declarat vineri, la Antena 3, după ce s-a admis cererea de arestare preventivă a sa în dosarul „Proxeneții din Tenerife”, că în clubul pe care-l deține nu se practică proxenetism, ci există doar „separee” unde fetele stau cu băieții pe o canapea dacă vor să beneficieze de „o anumită atmosferă” cu șampanie, muzică și dans.

Ea menționat că este prim-vicepreședintele AUR Galați.

Ancuța Cârcu a declarat la Antena 3 că se află momentan la Sighișoara, unde a venit să-și vadă băiatul, dar că va pleca. Ea a acuzat decizia un abuz al justiției la adresa sa.

Ea a menționat că clubul pe care-l deține în Tenerife nu este pentru proxenetism, ci este un loc în care oamenii vin să consume și să se simtă bine. Pe de altă parte, ea a spus despre fetele angajate la club că nu are de unde să știe ce fac ele. „Eu administrez un local de la fratele meu mort. Eu nu mă ocup cu așa ceva. Nu mă interesează ce fac fetele după program. Eu nu controlez păsărica nimănui, mă duc din 4 în 4 luni acolo”.

„Acolo am separee, cumperi o șampanie și te asezi pe o canapea, unde poti crea o anumita atmosfera, sa bei sampanie, sa poti dansa. Este un fel de karaoke unde clientul plateste o sampanie si stă cu fata”, a explicat ea.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentAlocarea Guvernului pentru asistenţa socială acoperă doar primele cinci luni ale anului
Articolul următorCulisele statului paralel | Ce funcții ocupă copiii foștilor securiști, astăzi