Vicentiu Mocanu, candidat AUR la funcția de Primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, a abordat direct un zvon care a circulat intens în oraș în ultima perioadă. Într-o declarație fermă, Mocanu a spus: “Astăzi demontăm o bârfă care circulă prin oraș: nu, nu voi da oamenii afară când voi fi ales Primar.” El a subliniat că prioritatea sa este să asigure stabilitatea și bunăstarea comunității, și nu să provoace incertitudine și teamă printre angajații municipalității. Mocanu a subliniat că aceste zvonuri sunt nefondate și că intențiile sale sunt concentrate pe dezvoltare și colaborare.

”Prioritatea mea si a echipei de AUR este crearea locurilor de muncă și mărirea salariilor. Oamenii competenți își vor păstra locurile de muncă. Liberali, social-democrați sau orice culoare de partid aveți, eu voi fi partenerul vostru în mandatul la Primărie care va veni după 9 iunie!
Aveți curajul să alegeți un partener de încredere și o administrație corectă și transparentă: votați Vicențiu Mocanu la Primăria Râmnicu Vâlcea!” a spus Mocanu. 

CMF: 21240330

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentDan Tănasă: AUR provoacă adevărate coșmaruri celor care și-au bătut joc, timp de 35 de ani, de români, indiferent de etnie!
Articolul următorNicușor Dan, prins în insectarul lui Florian Coldea. Cristoiu, dezvăluiri bombă: generalul Statului Paralel, întâlniri de taină cu primarul Capitalei