Senatoarea Gabriela Crețu a răbufnit după reținerea soțului, Dumitru Buzatu: Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid

Senatoarea PSD Gabriela Creţu, soţia preşedintelui CJ Dumitru Buzatu – reţinut de DNA pentru o mită de peste un milion de lei şi exclus din PSD – s-a revoltat pe grupul de comunicare al senatorilor PSD după ce a fost suspendată din partid, potrivit unui mesaj obţinut de News.ro.

“Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid. Voi face contestaţie la Comisia de integritate”, a scris Gabriela Creţu pe grupul senatorilor PSD imediat după ce a fost suspendată din partid.

Biroul Permanent Naţional al PSD, reunit sâmbătă dimineaţă în format online, a decis să-l excludă din partid pe liderul organizaţiei Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant când lua mită. De asemenea, soţia lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid. Şi fiul lui Dumitru Buzatu, Tudor Buzatu, a demisionat din guvern.

Gabriela Creţu este la al patrulea mandat de parlamentar din partea PSD.

Articolul precedentDumitru Buzatu a fost reţinut în dosarul mitei de peste un milion de lei – DNA. Denunțătorul, un om de afaceri din Cluj – SURSE
Articolul următorGeorge Simion în război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC: Nu i-am văzut că închid hypermarketuri sau fabricile de lemn ”Schweighofer” sau ”Kronospan”