ANPC a lansat o serie de controale la punctele de lucru ale lanțului de restaurante ”Taverna Racilor”, iar în urma controalelor efectuate, au fost închise toate locațiile deținute de Paul Niculau.

George Simion, președintele AUR, a mers în această dimineața la celebra locație ”Taverna Racilor – Herăstrău” și a declanșat un război împotriva lui Horia Constantinescu, șeful ANPC.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor i-a reproșat șefului de la ANPC faptul că ANPC-ul se ”concentrează” pe afacerile deținute de antreprenori români și nu taxează la fel și afacerile cu capital extern.

”Am văzut că au început să închidă mai multe afaceri de genul și aș vrea să mă asigur că cineva îi apără pe antreprenorii români.

Nu i-am văzut că închid hypermarketuri sau fabricile de lemn ”Schweighofer” sau ”Kronospan”.

La ora 13:00 suntem așteptați de domnul Horia Constantinescu, care ieri nu era la ANPC, cu o delegație de parlamentari, așa ne-a fost comunicat”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentTot ea face circ: Sotia baronului spagar Buzatu cere explicatii din PSD despre scandalul de coruptie in care se afla!
Articolul următorMiron Mitrea: AUR se salvează și scapă de Simion sau îl înjumătățește Diana Șoșoacă