Lovitură de teatru în tabăra Opoziției. După ce au fost la un pas de implozie din cauza PMP, AUR nu mai vrea fuziune cu partidul lui Traian Băsescu.

“AUR se aliază doar cu românii. Nu vom face niciodată alianță cu Băsescu. Închideți televizoarele!”, este mesajul transmis de George Simion, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă. 

Afirmația a fost făcută chiar în ziua în care Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară (PMP) l-a ales pe Eugen Tomac ca preşedinte al formaţiunii politice.

Reamintim că doar cu două zile înaintea Congresului PMP, fostul lider al PMP, Cristian Diaconescu, le-a prezentat șefilor de filiale, într-o ședință online, propunerea ca formațiunea să facă o fuziune sau o alianță cu AUR.

Tot atunci, într-o intervenție în ședință, copreședintele AUR George Simion le-a promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar, prin transferul a 14 aleși.

Contactați de Realitatea Plus, niciunul dintre protagoniștii discuției înregistrate video și audio nu a dorit să comenteze.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentLiderul PMP, Cristian Diaconescu, ar fi bătut palma cu George Simion pentru fuziunea cu AUR
Articolul următorÎntâlnire de urgență Biden – Putin. Moment crucial pentru criza din Ucraina