Liderul PMP, Cristian Diaconescu, l-a invitat, joi seara, pe liderul AUR, George Simion, la o ședință cu lideri de filiale, organizată online pe Zoom.

Simion le-a promis celor de la PMP că o să-i ajute să facă un grup parlamentar, potrivit unei înregistrări obținute de G4Media.ro. Oferta are loc în contextul în care în sâmbătă ar loc un Congres PMP organizat de liderii de filiale care vor debarcarea lui Diaconescu.

Liderul PMP spune în discuția de pe Zoom că „AUR negociază numai cu mine și cu o echipă pe care eu aș desemna-o”. Cristian Diaconescu a adăuga că PMP nu va dispărea prin colaborarea cu AUR. „Exclud fuziune, sub președinția mea cât va fi, acest partid nu va dispărea”.

„Noi va trebui să materializăm ceea ce i-am propus domnului președinte încă din ianuarie, adică un pol conservator, cu reprezentare parlamentară pentru ambele partide”, le-a zis George Simion celor din PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentDeputatul Aur Dan Tănasă despre ”inspecția” maghiară în Trasilvania: ”Unde sunt oficialităţile statului român?”
Articolul următorSimion nu mai vrea să audă de PMP: “AUR se aliază doar cu românii. Nu vom face niciodată alianță cu Băsescu. Închideți televizoarele!”