Transferul de putere între PNL și PSD nu va avea loc în luna mai, dacă situația se va înrăutăți în Republica Moldova, au declarat surse guvernamentale pentru Realitatea PLUS. Mai mult, autoritățile române sunt îngrijorate că ofensiva începută de Rusia ar putea reuși. 

Îngrijorări și-a exprimat și președintele Klaus Iohannis care asigură poporul moldovean că România îi este în continuare alături. Potrivit surselor Realitatea PLUS, premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD Marcel Ciolacu au discutat să păstreze rotativa guvernamentală în această formă. Rocada urma să aibă loc la mai bine de un an și jumătate de când cele trei partide și-au dat mâna. Îngrijorările sunt tot mai mari în privința Republicii Moldova, mai ales nu mai are Guvern, iar Maia Sandu spunea că Rusia pregătește o răsturnare a regimului de la Chișinău. 

Articolul precedentMiliardari americani, investiții curate în România, fără implicarea statului. Familiile Păunescu și Păcuraru susțin cluburile de presă și de afaceri
Articolul următorAUR cere o comisie parlamentară pentru anchetarea activității OMV Petrom. Simion:”Avem suspiciuni că ministrul Energiei acționează în interesul companiei austriece”