Realitatea.net, site-ul de știri al Trustului Realitatea, și-a menținut poziția, și în luna iulie, în top 3 cele mai citite site-uri de știri din România. 

Informațiile complete, conținutul de calitate și reflectarea imparțială a realității de zi cu zi pe plan intern și extern, dar și dezvăluirile în exclusivitate despre Statul paralel au poziționat site-ul www.realitatea.net pe locul 2 în online-ul românesc. 

Potrivit datelor centralizate, realitatea.net a înregistrat, în luna iulie, peste 8,095.000 de cititori unici și peste 24,200.000 de afișări.

Cel mai activ public este cel cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani. Aproximativ 55% din public este feminin.

Și comunitățile de români din străinătate citesc site-ul www.realitatea.net, dovedind încrederea pe care o au în Trustul Realitatea. În top sunt cititorii din Germania, Marea Britanie și Italia. 

La nivel de grup, toate celelalte site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în luna iulie, o creștere constantă, consolidându-și poziția în online-ul românesc. Vă mulțumim! 

Articolul precedentCum conduce Statul Paralel România. Megaplanul prin care serviciile îi aveau pe toți politicienii la mână
Articolul următorElisabeta Lipă, mesaj dur pentru Cătălin Drulă: Îi mulțumesc că nu mi-a răspuns la telefon