L-ai văzut cu bile. Poate te-ai enervat. L-ai văzut dansând! Poate ai râs! A ridicat vocea! Poate te-ai speriat!  Ti-a luat apararea. L-ai admirat! Te-a invitat în emisiunea lui! Ai devenit star! Este atipic, este controversat, este bătăios! Este Botin! Urmărește Desteptarea de seară cu Laurențiu Botin, de la ora 21! De luni până joi, la Realitatea Star! 

Din 16 ianuarie, ai Realitatea Star! Jurnalisti de top vin cu cele mai importante informatii, cu dezvaluiri incendiare și analize profesioniste.

Nimic din ce știai nu va mai fi la fel. Vor avea loc rasturnari majore de situatii, martori – cheie in dosare importante vor veni cu marturii incredibile, care vor da peste cap sentinte judecatoresti si vor contrazice decizii incorecte ale autorităților.

Afli totul de la Realitatea Star, o voce puternică, pe care o asteptai. Priveste. Pentru ca nici nu stiti ce aflati!

Sursa: Realitatea Star

Articolul precedentRealitatea STAR – vocea puternică pe care o așteptai. Martori-cheie în dosare mamut, sentințe judecătorești puse sub semnul întrebării
Articolul următorRomânii mănâncă produse mai scumpe și mai puțin calitative decât europenii din Vest. Inflația, de 3 ori mai mare decât în alte țări de pe continent