Miron Mitrea a analizat la Realitatea PLUS, în cadrul emisiunii Culisele Puterii, scenariul privind o posibilă revenire a lui Vlad Voiculescu, în Ministerul Sănătății, pe un post de consilier. Mitrea consideră că anunțul nu face decât să dovedească, încă o dată, slăbiciunea PNL în fața partenerilor de la USR Plus.

 

Miron Mirea consideră că, prin gesturile din ultimele zile, liderii și miniștrii USR Plus nu fac decât să se răzbune pentru debarcarea lui Vlad Voiculescu, dar arată și faptul că au simțit slăbiciunea partenerilor de la PNL.

“Voi l-ați dat afară, noi USR Plus îl aducem înapoi. Nu le-a convenit că au pierdut. (..) Nu le pasă că au greșit, că Ministerul Sănătății s-a făcut de râs dupa evacuarea de la Spitalul  Foișor.  Noi îl aducem înapoi pe Voiculescu, ca să vă râdem în nas, facem ce vrem, pentru că voi, PNL, sunteți niste blegi și noi USR Plus facem ce vrem”, a afirmat analistul politic.

Orban are cel mai mult de pierdut dacă nu face nimic

Din tot acest conflict al nervilor și orgoliilor politice, Miron Mitrea consideră că cel mai grav afectat va fi liderul PNL Ludovic Orban.

“Cât timp PNL îi lasă să-și facă de cap pe cei de la USR Plus, își vor face. De parcă grija PNL, în ultima vreme, este să nu-i supere pe Vlad Voiculescu, Drulă, Ghinea. (…)Marea mea uimire este că Ludovic Orban, un politician cu atâta experiență, stă și nu face nimic, desi ar trebui să realizeze că el este cel care o va incasa. El și PNL, care este un partid mare, vor deconta puternic, pentru că reacția normal a populației este să se uite la șefi. Șeful cel mare este Iohannis, al doilea sef este Orban, iar al treilea Cîtu.

Klaus Iohannis este la al doilea mandat, nu cred că mai este așa de preocupat de scorul electoral, Cîțu nu știu cât va rezista, eu am spus că nu va rezista mult timp, Ludovic Orban este singurul care are o carieră politică în față și el stă. Zi de zi își tocește din popularitate,” a explicat Miron Mitrea, în cadrul emisiunii Culisele Puterii.

Articolul precedentFostul primar Marian Vanghelie, acuzații grave la adresa generalilor SRI în rezervă Dumitru Dumbravă și Florian Coldea
Articolul următorIoan Talpeș, dezvăluiri fulminante la “Culisele Statului Paralel” despre ascensiunea lui Mircea Geoană, legăturile cu serviciile sovietice și generalul Pacepa